Maximaliseer jouw Teams Phone met Krachtige Integraties

Raymond Dohmen
Raymond Dohmen 16.05.2024 • 3 minuten leestijd

Bekijk linkedin Raymond Dohmen is Lead Technical Consultant bij Interstellar

Organisaties zien de voordelen van bellen met Teams duidelijk in; het is flexibel en klaar voor de toekomst. Maar ze realiseren zich ook dat Teams zoveel meer te bieden heeft. Dus, welke aanvullende functionaliteiten en integraties passen perfect bij Teams Phone? We lichten hier een aantal krachtige integraties uit.

ROGER365.io: Multichannel communicatie in Teams

ROGER365.io koppelt Teams naadloos aan al je communicatiekanalen. Dit betekent dat klanten je bereiken via hun voorkeurskanaal – of dat nu telefoon, WhatsApp, webchat of Facebook is – terwijl klantcontactmedewerkers alles afhandelen via Teams. Met de geïntegreerde CRM-functionaliteit heb je direct inzicht in klantcontact en klantinformatie, waardoor je tijdens gesprekken snel en efficiënt inspeelt op de behoeften van je klant.

Naast deze efficiëntievoordelen biedt ROGER365.io ook de mogelijkheid om een chatbot in te zetten. Deze bot kan eenvoudig vragen afhandelen en schakelt automatisch over naar een medewerker als er meer expertise nodig is. Met het overzichtelijke wallboard houd je bovendien zicht op reactietijden, toewijzingen en klanttevredenheid, wat bijdraagt aan de klantbeleving.

Devices: Flexibel werken op elk apparaat

Eén van de grootste voordelen van Teams Phone ten opzichte van traditionele telefonie is de vrijheid om te bellen op elk gewenst apparaat. Waar je bij traditionele telefonie vaak vastzat aan je bureau, kun je met Teams Phone eenvoudig schakelen tussen verschillende devices, zelfs tijdens een gesprek. Of je nu onderweg bent en een gesprek op je mobiel begint, of overschakelt naar je laptop zodra je op kantoor bent; Teams maakt het mogelijk.

Daarnaast zijn er tal van personal devices zoals headsets en camera’s die je eenvoudig koppeltaan Teams. Ook grotere apparaten zoals Service Hubs en de grote schermen in vergaderruimtes ondersteunen de Teams-app, waardoor je met één druk op de knop kunt deelnemen aan gesprekken of vergaderingen. De mogelijkheden zijn eindeloos, en ze zorgen ervoor dat je medewerkers overal en altijd optimaal kunnen werken.

Ben je klaar om te ontdekken hoe Teams Phone-integraties jouw organisatie versterken? Neem contact met op om meer te weten te komen over hoe deze oplossingen jouw bedrijf transformeren.

Deel artikel

Do you want to talk Productivity?

Raymond Dohmen
Raymond Dohmen Raymond Dohmen
Kom in contact
Gradient | Interstellar